2019. December 20.
2019. December 16.
PREMIER KARÁCSONY
A Premier Alapfokú Művészeti Iskola diákja, idén is (2019. 12. 16.) színvonalas karácsonyi műsorral kedveskedtek a szülőknek és az iskola tanárainak. A műsor után, közösen feldíszítették a fát, ezt követően „vendégségben” részesültek a fellépő tanulók és a megjelent hozzátartozók.

fotók: https://tinyurl.hu/V3Il/
2019. December 09.
Budapestre látogattak a képzős diákjaink.
Az itt készült felvételek megtekinthetők: http://premiersuli.hu/galeria/moholy-nagy-muveszeti-egyetem linken.
 
2019. September 18.
Beiratkozások 2019/20-as tanévre
 

2019. August 29.
A 2018/2019-es tanévben jutalomtáborban részesültek diákjaink. Négy turnustábort hirdettünk meg. 
Az első táborban 45 gyermeket táboroztattunk a Zsóry Zsibongóban. Négy telephelyről érkeztek diákjaink: Taktaharkány, Gesztely, Mályi, Hejőkeresztúr. 

Második táborunkban 42 gyerek vett részt, Aggteleken. Ifi ház, Meggyaszó, Sajóvámos, Zoltán út, Ónod, Sajószentpéter, Hejőkeresztúr, Arnót telephelyek képviseltették magukat.

A harmadik turnus Tolna megyében volt, Izménytelepülésen. Gesztely, Mályi, Győri kapu részvételével, 30 gyerekkel. A fő programok a harmadik táborban Just Dance volt.  

Negyedik turnus: Jurtatábor Létavértesen (2018. 09.22-25.)
A 2018/19-es tanév záró táborát nagy lelkesedéssel éltük meg, a Létavértesen található Bihari Jurtatáborban. Tanulóink az itt töltött négy nap alatt megismerkedtek több olyan kézműves technikával, amivel még nem találkoztak, többek közt sámán dobot készítettek. A kihagyhatatlan tábori program, a csapatverseny, hűen a helyszínhez, régi népi játékokkal, eszközökkel valósult meg, ami sírva-nevetéssel zárult. Ellátogattunk a debreceni Kerekerdő Élményparkba, ahol a színes, modern, ingerekkel teli környezet biztosította a mai gyermekek igényeire szabott szórakozási lehetőséget. Mégis szívderítő és biztató, hogy a legtöbb táborozó gyermek szerint a legjobb program a helyi lovardában volt, ahol „szabad volt etetni a teheneket”.