2019. August 29.
A 2018/2019-es tanévben jutalomtáborban részesültek diákjaink. Négy turnustábort hirdettünk meg. 
Az első táborban 45 gyermeket táboroztattunk a Zsóry Zsibongóban. Négy telephelyről érkeztek diákjaink: Taktaharkány, Gesztely, Mályi, Hejőkeresztúr. 

Második táborunkban 42 gyerek vett részt, Aggteleken. Ifi ház, Meggyaszó, Sajóvámos, Zoltán út, Ónod, Sajószentpéter, Hejőkeresztúr, Arnót telephelyek képviseltették magukat.

A harmadik turnus Tolna megyében volt, Izménytelepülésen. Gesztely, Mályi, Győri kapu részvételével, 30 gyerekkel. A fő programok a harmadik táborban Just Dance volt.  

Negyedik turnus: Jurtatábor Létavértesen (2018. 09.22-25.)
A 2018/19-es tanév záró táborát nagy lelkesedéssel éltük meg, a Létavértesen található Bihari Jurtatáborban. Tanulóink az itt töltött négy nap alatt megismerkedtek több olyan kézműves technikával, amivel még nem találkoztak, többek közt sámán dobot készítettek. A kihagyhatatlan tábori program, a csapatverseny, hűen a helyszínhez, régi népi játékokkal, eszközökkel valósult meg, ami sírva-nevetéssel zárult. Ellátogattunk a debreceni Kerekerdő Élményparkba, ahol a színes, modern, ingerekkel teli környezet biztosította a mai gyermekek igényeire szabott szórakozási lehetőséget. Mégis szívderítő és biztató, hogy a legtöbb táborozó gyermek szerint a legjobb program a helyi lovardában volt, ahol „szabad volt etetni a teheneket”.