2021. June 17.
Komplex tehetséggondozó programunk célja, hogy három tanszakunk közösen, együtt, egy projekt keretében mutassa meg tehetségét, melynek központi tematikája a 20-as évek Amerikája volt…
„Az emberi tehetség parányi lámpa, mely egyszerre keskeny kört tölthet meg fényével; s ha egy helyéről másra hurczoltatik, setétséget hagy maga után. Bizonyos helyhez kell azért kapcsoltatnunk, hogy azt jótékony világítással állandóul boldogíthassuk.” Kölcsey Ferenc
Évről évre ilyen, és ehhez hasonló projektekkel jelentkezünk, reméljük a jövőben egyre többen kedvet kapnak, hogy hozzánk iratkozzanak be! (http://premiersuli.hu/beiratkozas)
Köszönjük a kollégák és a diákok munkáját!

 
2021. June 17.
Kárpát-medencei Tehetségnap 2021
A „Felfedezettjeink 2021” pályázat eredményhirdetése
Molnár Panka Sára fődíjasunk!!!

link
2021. June 17.
A Premier Alapfokú Művészeti Iskola sajószentpéteri és sajóvámosi képzőművészet tanszakon tanuló alsó tagozatos diákjainak munkái
"Te tudod mi az a csendélet?" Mi már tudjuk, hogy valójában mi mindenről lehet csendéletet festeni, honnan ered és milyen jellemzői vannak.
A csendélet az egyik legnépszerűbb és legismertebb műfaj, ami festőien csoportosított tárgyak és/vagy állatok ábrázolását jelenti. A legtöbb esetben virágok, gyümölcsök, ételek, italok, szerepelnek rajta és többnyire festményként vannak jelen a képzőművészetben.
Mi tovább gondoltuk, kerestük a megfelelő tárgyakat eszközöket, majd a tanultak szerint csoportosítva mobillal lefotóztuk és így létrehoztuk saját csendéleteinket.
 


 
2021. June 14.Csoportunkat a Mol Alapítvány segíti (MOL Alapítvány)
2021. June 14.
Idén a megváltozott körülményeknek megfelelve – online – rendeztük meg a VII. ORSZÁGOS TÁRSASTÁNCVERSENYT
Köszönet a támogatásért az Oktatási Hivatalnak és az Emberi Erőforrások Minisztériumának, gratuláció a résztvevőknek, a felkészítő tanároknak, a zsűri tagjainak és mindenkinek, aki ebben a nehéz helyzetben lehetővé tette a verseny megszervezését!