Kedves Szülők!

Örömmel mutatjuk be Önöknek gyermekeik számára készült óvodai összművészeti programunkat. Ez a rendkívül izgalmas és gazdag művészeti kezdeményezés azon túl, hogy szórakoztató és inspiráló, számos előnnyel jár a gyermek fejlődése szempontjából.

Miért előnyös az Összművészeti Nevelés?

Kreativitás Fejlesztése: Az összművészeti nevelés széles körű kreatív kifejezést tesz lehetővé, elősegítve a gyermek képességét a gondolkodásra és a problémamegoldásra.

Érzékelési Készségek Fejlesztése: A különböző művészeti ágakban való részvétel ösztönzi a gyerekek érzékszerveit, hozzájárulva az érzékelési készségek kialakulásához.

Szociális Készségek: Az együttműködés és csoportmunka a művészi tevékenységek során elősegíti a szociális készségek kialakulását és a közösséghez való tartozást.

Miért Kiemelkedő ez a Program?

Összetett és Komplex Fejlesztés: A programunk különlegessége abban rejlik, hogy nem csak egyetlen művészeti ágra koncentrál, hanem egyesíti a zene, a képzőművészet, a táncművészet és dráma elemeket is, így teljes és komplex fejlesztést kínál a gyerekeknek.

Kiváló Szakemberek Gondoskodnak a Fejlődésről: Kiemelkedő művészeti szakemberek alkotják a programunkat, akik nemcsak a saját területükön kiválóak, de a különböző művészeti ágak összehangolásában is jártasak.

Tehetségígéret Támogatás és Fejlesztés

Hosszútávú Program: Az összművészeti nevelésünk nem csak rövid távú élményeket kínál, hanem hosszútávon támogatja és fejleszti a tehetséges gyermekeket az egyes művészeti területeken.

Egyéni Mentorálás: Kisebb csoportokban és egyéni mentorálással is segítjük a tehetséges gyerekek fejlődését, figyelembe véve az egyéni erősségeiket és érdeklődési körüket.

A Szülők Szerepe:

Közös Élmények: Biztatjuk Önöket, hogy aktívan részt vegyenek a közös művészeti tevékenységekben, mivel a szülőkkel való együttműködés jelentős szerepet játszik a gyermek pozitív fejlődésében.

Kommunikáció és Visszajelzés: Nyitott kapcsolatot kívánunk kialakítani Önökkel a rendszeres kommunikáció és visszajelzések által, hogy közösen támogathassuk gyermekeik művészeti fejlődését.

Gyermekéről az éves foglalkozási folyamat során Tehetségígéret Portfólió készül

Miért Fontos a Tehetségígéret Portfólió?

Egyéni Fejlődés Követése: A portfólió segítségével nyomon követhetik gyermekeik művészeti fejlődését az évek során, figyelembe véve az egyes művészeti ágakon elért haladásokat.

Támogatás és Mentorálás: Az összegyűjtött munkák és értékelések alapján személyre szabott támogatást és mentorálást kínálunk a tehetséges gyermekek számára az erősségeik kiemelésére és fejlesztésére.

Mit Tartalmaz a Tehetségígéret Portfólió?

Művészeti Minták: Gyermekeik legjobb alkotásai és művészeti munkái, beleértve a rajzokat, festményeket, zenei kompozíciókat és táncprodukciókat.

Fejlődési Értékelések: Részletes értékelések a művészeti tevékenységek során elért fejlődésről, beleértve a technikai készségeket, kreativitást és az együttműködési képességeket.

Szakemberek általi folyamat-követés: Gyermekeik tevékenységét, mely kiváló képet ad a művészeti érdeklődési területeikről szakemberek kísérik figyelemmel, egyúttal követik képességeik és készségeik fejlődését.

Szülői Visszajelzések: A szülők által adott visszajelzések a gyermekek művészeti érdeklődéséről és fejlődéséről, valamint az otthoni támogatásról.

Ajánlások a szülők részére: Magasan képzett pedagógusaink folyamatos ajánlásokat tesznek esetleges eszközök beszerzésére, valamint zeneiskolai nyílt órák és koncertek látogatására, ezzel motiválva gyermeküket a művészetekkel való foglalkozásra az óvodai képzést követően.

Hogyan Működik a Portfólió?

Rendszeres Frissítések: A portfóliót rendszeresen frissítjük az új alkotásokkal és értékelésekkel. Ezt a rendszeres frissítést segítik az óvodai művészeti programok, események és előadások.

Szülői Részvétel: Ösztönözzük Önöket, hogy osztozzanak velünk a portfólió gazdagításában, megosztva otthoni alkotásokat, kérdéseket és visszajelzéseket.

Köszönjük, hogy részt vesznek ebben az izgalmas utazásban, és várjuk a gyermekük kreatív kibontakozását az összművészeti programunkban.